Fysioterapia - "Keho, elintapojemme heijaste"

23.05.2022

FYSIOTERAPIA 

Oletko koskaan seurannut oman kehosi käyttäytymistä elämän eri vaiheissa? Keho on meidän elintapojemme heijaste. Jokaisella meistä on oma kuljettu polku elämää takanamme ja se jättää aina omat jälkensä. Monet vaivat jättävät jälkeensä muuttuneita liikemalleja, jotka voivat myöhemmin kuormittaa kehoa epäedullisesti. 

 🕵🏽‍♂️ Fysioterapeutin vastaanotolla tuki-ja liikuntaelinvaivan hoitamiseen vaaditaan pohjalle onnistunut tutkiminen. Tämä syntyy yhteispelillä asiakkaan ja fysioterapeutin välillä. Joskus aiempien vaivojen huomioiminen nykyisessä kuntoutuksessa voi olla avainasemassa. 

 ✅ Vaikka fyysinen tutkiminen on tule-vaivojen kanssa kaikki kaikessa, on asiakkaan tarinan kuuleminen vähintään yhtä tärkeää, kun haluamme hoitaa vaivan syytä, emmekä tyydy vain oireeseen

 ⚠️ Onko sinulla akuutteja tai kroonistuneita tuki-ja liikuntaelinvaivoja, jotka ovat jääneet vaivaamaan? Tunnetko, että jokin osa kehoasi ei toimi oikein? Jos vastasit mielessäsi kyllä, vaadi itsellesi parempaa. Varaa aika vastaanotolle niin katsotaan hommat oikeaan suuntaan.


 Fysioterapia - Fysioterapeutti - Tampere

                      Tarina X:n niskavaivoista.